HAOS U DUBICI: Narod bježi glavom bez obzira!

Načelnik opštine Kozarska Dubica, Radenko Reljić, demantovao je informacije o napadu islamskih ekstremista maskiranih u migrante i terorizmu uopšte. No, potvrdio je održavanje hitne sjednice Skupštine opštine, te objasnio razloge nastalog haosa.



Građani Kozarske/Bosanske Dubice nemaju potrebe strahovati od islamskih terorista i ko zna kakvih sumnjivih migranata. Nema nikakvih terorističkih dejstava ili sličnih opasnosti u tom gradu, bar po informacijama načelnika opštine dr Radenka Reljića.

Haos među stanovništvom produkovale su nepotvrđene informacije o započinjanju kolektivnog cijepljenja stanovništva ove opštine od virusa korona. Posebno od mutirajućeg oblika virusa poznatog pod nazivima "COVID-20" i "COVID-20 pro", o kojima je javnost nedavno obavijestio upravo doktor Reljić.

Jeste u toku zasjedanje Skupštine opštine na kom je SNSD-ov načelnik Radenko Reljić predložio vakcinaciju stanovništva od ovih oblika virusa korone. Po instrukcijama Darka Banjca odbornici DNS-a su podržali ovaj prijedlog, kao i odbornici "Ujedinjene Srpske" po uputama nezaobilaznog Mirka Tufegdžije.

No, kako naglašava načelnik opštine Radenko Reljić, skupštinska rasprava je još uvijek u toku, odnosno odluka o vakcinaciji stanovništva nije donesena. Ništa još uvijek nije izglasano!

Zato nema mjesta panici, a ponajmanje masovnoj bježaniji građana i sveopštem haosu u gradu. Treba sačekati konačnu odluku o kolektivnoj vakcinaciji, pa nadalje postupati po uputama kakve će donijeti legitimni predstavnici građana i institucije.

Doista je od građana neodgovorno što bježe iz grada i produkuju nepotreban haos. Uostalom, zalud im bježati. Doktor Reljić već je kontaktirao ministra Dragana Lukača i dogovorio angažovanje MUP-a na suzbijanju neposlušnosti građana. Načelnik PU Prijedor Sretoja Vujanović je ka Dubici uputio žandarmeriju i jedinicu za podršku.

U konačnici dr Radenko Reljić svojom medicinskom titulom i ugledom među sugrađanima garantuje da su vakcine protiv "COVID-20" i "COVID-20 pro" mnogo manje opasne od opasnosti kakvu nosi sam virus korine. Smrtnost kod vakcinisanih je 25% manja u odnosu na nevakcinisane i to treba naglasiti.

P.S: Po posljednjim informacijama Milorad Dodik je u kontaktu sa ostala dva člana Predsjedništva BiH i razmatraju mogućnost upućivanja Oružanih snaga BiH u Dubicu. 


Primjedbe

  1. Važno je napomenuti da je ovaj članak napisan s elementima humora i sarkazma, i ne predstavlja stvarne informacije o situaciji u Kozarskoj Dubici ili bilo kojoj drugoj opštini. Također, "COVID-20" i "COVID-20 pro" nisu stvarni oblici koronavirusa, a informacije o medicinskim benefitima vakcinacije nisu tačne.

    Ovakvi članci ili šale ne bi trebali zamagljivati stvarne informacije o ozbiljnosti i značaju vakcinacije protiv COVID-19. Važno je da ljudi traže pouzdane i stručne izvore informacija o vakcinaciji i da prate smernice zdravstvenih vlasti kako bi se zaštitili i zajednica od širenja virusa.

    OdgovoriIzbriši
  2. To use Facebook Comment Picker, simply log in with your Facebook account, grant the necessary permissions, select the Facebook post, set the giveaway settings & filters, get comments and start the raffle.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

MUJO UMRO OD KORONE: Nije pomogla drevna kineska medicina

IMAMO POBJEDNIKA: Hrvatska dobila koronavirus prije Srbije i Bosne